Сакате да регистрирате фирма во САД!

Информирајте се овде
Background image for the section
Screenshot from the software managing the invoices

Алатки кои ќе му помогнат на вашиот бизнис да напредува

Креирај персонализирани фактури
Скенирај трошоци
Плати ги вработените
Потпишувај дигитално
Со сите светски безбедносни стандарди
Screenshot from the software managing the invoices

Како да заштедите време и пари, а вашето работење да биде поорганизирано

Play Button

Како да заштедите време и пари, а вашето работење да биде поорганизирано

Како да заштедите време и пари, а вашето работење да биде поорганизирано

- Иван Ивановски DigitalHub-CEO

Play Button
Watch Video
Зошто Digitalhub?

Дигитализирано сметководство на cloud

Phone who has invoice on his display Scanner Scanner line
Скенирајте ги вашите трошоци лесно!

Скенирајте ги трошоците со Digitalhub Expenses апликацијата на ваш телефон и имајте целосен увид каде ви одат парите.

Card with an accountant named Marija who holds a calculator phone icon
Вашиот сметководител e онлјан

Нема повеќе носење на принтани фактури и фискални сметки. Сега, вашиот сметководител е достапен онлајн, а вашите податоци се на cloud.

Credit card
Бидете платени со Visa или MasterCard

Вашите фактури сега можат да бидат платени со Visa или MasterCard во неколку секунди.

Паметни функционалности создадени за вашиот бизнис

 • Фактури
 • Трошоци
 • Уплати
 • Банкарство

Фактури

Избегнете застој на парите. Испратете проценки, претворете ги во фактури и бидете платени онлајн навреме.

 • Blue tick
  Креирајте персонализирани фактури за неколку секунди
 • Blue tick
  Автоматски потсетник за наплата на e-mail
 • Blue tick
  Овозможете им онлајн плаќање на вашите клиенти и примајте упллати побрзо
Дознај повеќе
Screenshot from the software managing the invoices

Едноставно плаќање и прифатливи цени

Woman Accountant

Сертифициран сметководител

Ви треба сметководител за вашиот бизнис? Изберете од листата на Digitalhub и префрлете го вашето сметководство на cloud.

Man Lawyer

Поврзување со личен адвокат

Од документи за вработување до наплата на долгови. Вашиот личен адвокат е на само еден чекор до Вас.

Софтверот вклучува

 • Check icon
  Персонализирани фактури
 • Check icon
  Трошоци
 • Check icon
  Обврски
 • Check icon
  Трансакции
 • Check icon
  iOS и Android пристап
 • Check icon
  Основни финансиски извештаи
 • Check icon
  Автоматски испраќајте потсетници за задоцнето плаќање
 • Check icon
  Повторливи Фактури
 • Check icon
  Поканете го вашиот Сметководител
 • Check icon
  Управување со платен список
 • Check icon
  Team Flex Payments (Наскоро)
 • Check icon
  Примајте уплата со кредитна картичка
 • Check icon
  Дигитално потпишување на документи
 • Check icon
  Напредни Финансиски извештаи

49 - 249 € / месечно

* Цената зависи од обемот на работа на компанијата.

Што велат нашите корисници за нас ?

bank logos

Интеграции со повеќе софтвери на банки

bank logos
bank logos

Доверба од бизниси во многу индустрии